08 | 12 | 2023

UNIVER PRODUCT SRL

882==sigla==sigla+univer+product+romania

Condimentele produse de Univer evoca un trecut de peste 60 de ani, perioada în care în permanenta am dezvoltat produsele si am creat produse noi. Aceste produse cuprind specificul bucatariei traditionale maghiare (Pasta de ardei - Piros Arany, Crema Gulas), precum si specificul bucatariilor altor popoare. Datorita controlului calitatii permanente circulatia produselor noastre are o crestere dinamica si pe pietele straine.

În România produsele Univer se comercializeaza din anul 1992, odata cu înființarea societatii B Lucullus SRL. Primele utilaje de îmbuteliat la Baia Mare, sediul social al SC B Lucullus SRL, apar în 1994.

Un moment extrem de important în viata produselor cu marca UNIVER îl reprezinta înființarea societatii UNIVER PRODUCT RO SRL în anul 2000, an din care UNIVER începe cu adevarat sa cucereasca piata româneasca.

Actualmente UNIVER PRODUCT RO SRL are sediul social la Baia Mare si dispune:

  • de o echipa de reprezentanti teritorali în toata tara în continua dezvoltare, alcatuita din tineri dinamici
  • de o retea de distributie care reuseste sa onoreze comenzi venite de pe întregul teritoriu al tarii, din cele doua depozite din Cluj Napoca si Bucuresti
Cea mai reprezentativa categorie de produse este cea pe baza de ardei: "Piros Arany, ERŐS PISTA, Gulyáskrém. Cu toate acestea, în România dintre produsele noastre cele mai cunoscute si vândute sunt: mustarul, maioneza si ketchupul UNIVER.

Consideram ca suntem la început si prin calitatea muncii noastre si a produselor noastre speram sa cucerim din ce în ce mai multi consumatori, astfel încât sa ajungem sa fim primii si pe piata din România.
 
Produsele Univer sunt fabricate in Ungaria.