24 | 06 | 2024

COMPANIA INDIILOR ORIENTALE PROD SRL

No image set

Compania Indiilor Orientale a fost fondata in octombrie 1995 avand ca obiect principal de activitate – fabricarea condimentelor.

Compania Indiilor Orientale este o societate cu raspundere limitata,cu capital integral privat, avand ca obiecte de activitate producerea, ambalarea si distributia de produse alimentare.

Ca orice inceput in perioada 1995-2000 ne-am mentinut la nivelul unui mic producator.

Intre 2000-2003 produsele companie noastre au fost distribuite exclusiv prin intermediul en-gross-urilor, iar in 2004 am decis sa construim distributia la nivel national prin intermediul distribuitorilor.

In 2006 am construit noua facilitate de productie care satisface cele mai exigente standarde de calitate fapt dovedit si prin obtinerea primelor certificari in sisteme de management al calitatii si al sigurantei alimentelor. 

Anul 2007 s-a remarcat prin achizitionarea de masini si utilaje noi ceea ce a condus la marirea capacitatii de productie, continuand cu anul 2008 cand ne-am extins capacitatea de depozitare materii prime si produse finite.

Dupa ce ne-am consolidat distributia la nivel national prin intermediul distribuitorilor, incepand cu 2009 am "atacat" segmentul internationali. Suntem prezenti cu o gama variata de articole in urmatoarele conturi: Auchan, Kaufland, Metro, Profi, Real, Selgros, Cora

Pentru a satisface cererile din ce in ce mai crescute ale partenerilor nostri cat si pentru extinderea sortimentatiei, in 2011, am achizitionat cateva masini si utilaje noi care au condis implicit la cresterea capacitatii de productie.

Tot in anul 2011 am "imbracat" intr-o haina noua produsele noastre prin realizarea unui "facelift-rebranding" al principalului brand al firmei: CIO, fapt care s-a incheiat si in 2012. 

Tot in 2012, am decis "intrarea" pe piata ambalajelor cu gramaje cuprinse intre 15-20g ceea ce a condus la lasarea noului brand "Dora" incepand cu iulie 2012