27 | 11 | 2022

IMPORT EXPORT AQUARIS VERITAS SRL

aquaris

Societatea Comercială AQUARIS VERITAS SRL se află în Sf.Gheorghe, jud. Covasna, în inima ţării, în curbura Carpaţilor.

 

Societatea a fost înfiinţată în anul 1994, fiind proprietate privată. Domeniul principal de activitate este comercializarea şi distribuţia produselor alimentare pe piaţa internă. Din 2008 am diversificat activitatea firmei prin crearea mărcii Choco Pack şi începerea activităţii de producţie a bomboanelor de pom şi a figurinelor de sezon (crăciun şi paşte) din mase de cacao şi diabetice.

Succesul înregistrat în domeniul distribuţiei ne-a determinat să completăm oferta noastră pe piaţa românească cu produse importate, la început din Ungaria mai nou din Slovacia.

Importăm din Ungaria mazăre, linte, mac, nucă, stafide, nucă de cocos, fasole, paste făinoase, răcoritoare, diferite oţeturi, murături, ciocolată, condimente, intestine de porc, conservanţi. Din 2009 am început să importăm produse marca ADY din Slovacia.

Începând din anul 2000 societatea noastră a abordat o nouă politică de vânzări bazată pe comercializarea unui sortiment larg de produse alimentare la nivel naţional, prin logistică proprie, atât în sistem en-detail, cât şi en-gros. Produsele noastre de origine românească, maghiară şi slovacă se găsesc în judeţele din ţară.

întreţinem relaţii comerciale cu firme de distribuţie din întreaga ţară, precum şi cu reţele de magazine multinaţionale, centre comerciale, magazine cash&carry, cum ar fi Pludi Market (reţeaua PLUS), Selgros, Kaufland , CBA, Auchan, Metro Cash & CARRY si Real Hypermarket. În judeţele Covasna, Harghita şi Braşov dispunem de agenţi comerciali proprii.

Din anul 2006 dispunem de un sediu nou prin construirea unei clădiri de birouri de 200 mp şi un depozit mărit de 800mp.

Pentru 2010 ne propunem construirea unui depozit nou de 1500 mp şi mutarea producţiei de figurine şi bomboane de pom într-o clădire separată de producţie.

Suntem o companie în plină ascensiune şi dezvoltare. Dacă vreţi să vindeţi sau să achiziţionaţi produse de foarte bună calitate, aţi găsit partenerul ideal de afaceri. Nu ezitaţi să ne contactaţi.

Administrator
Héjja Dezső