24 | 06 | 2024

Cum cumpar?

Pentru a putea face cumparaturi din magazinul online www.cldwit.ro trebuie sa fiti autentificat. Acest lucru se poate face in casuta "Autentificare" din partea stanga, completand utilizatorul si parola. Daca nu aveti cont, va puteti face tot din casuta "Autentificare", facand click pe "Inregistrare utilizator nou", unde vor trebui completate obligatoriu campurile marcate cu * .

Se pot face comenzi in valoare de minimum 80 RON.

Alegeti produsul dorit si apasati butonul "Adauga in cos", dupa ce ati trecut cantitatea dorita in casuta "Cantitate". In acest moment, pe ecran veti vedea o casuta "Nota" care va va anunta ca produsul a fost adaugat in cos. Puteti da click pe "Continua" pentru a ramane in pagina produsului respectiv si a putea naviga in continuare printre produse sau puteti da click pe "Cos de produse" daca doriti sa vizualizati / modificati produsele din cos sau chiar pentru a finaliza comanda.

In partea dreapta a ecranului puteti vedea in acest moment produsele din cosul de cumparaturi.

Dupa ce ati ales produsele puteti face click pe "Afiseaza cosul" din casuta "Cos de cumparaturi" din partea dreapta a ecranului.

Aici puteti vizualiza si / sau modifica produsele si cantitatile din cosul de cumparaturi.

Apasati "Finalizeaza comanda" si verificati datele de facturare si cele de livrare. Daca nu aveti de facut modificari asupra acestora apasati butonul "Urmatorul" pentru a intra in sectiunea "Metode de expediere". Plata produselor se va face ramburs, in momentul livrarii de catre curier. Asupra valorii transportului veti fi instiintati pe e-mail dupa efectuarea comenzii, de catre un operator care va va transmite si disponibilitatea produselor sau alte informatii.

Apasati butonul "Urmatorul". Aici puteti scrie observatiile cu privire la comanda, livrare sau produse. Pentru a finaliza comanda trebuie sa fiti de acord cu termenii serviciului si apoi apasati butonul "Confirma". In acest moment comanda a fost trimisa.

ATENTIE!!!! POT EXISTA DIFERENTE INTRE POZELE PREZENTATE SI PRODUSELE EFECTIVE, ACEST LUCRU NEDEPINZAND DE NOI CI DE FORMA SI AMBALAJUL PROVENIT DE LA FURNIZORII NOSTRI. 

DE ASEMENEA, POT EXISTA ERORI UMANE DE INTRODUCERE DATE (DENUMIRE, PRET) PENTRU CARE NE CEREM SCUZE ANTICIPAT!